- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פלאפון תקשורת בע"מ נ' איימן
|
ת"ת בית משפט השלום חיפה |
39368-12-09
16.6.2010 |
|
בפני : גילה ספרא-ברנע |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: פלאפון תקשורת בע"מ |
: חסן איימן |
| החלטה | |
החלטה
לאחר שהמבקש לא ניצל את זכות התגובה לתגובה, אני דוחה את בקשתו לבטל את החלטתי מיום 1/2/10.
המבקש הגיש התנגדות לביצוע תביעה, שכללה רק טענות כלליות וסתמיות אודות: "סכום מופרז" "אני חייב עשירית החוב בלבד" ו"תפיחת החוב באופן בלתי סביר".
במקביל הפנה המבקש למכתב בא כוחו מיום 27/9/07, שם הודה בהפרת ההסכמים עם המשיבה. ביום 3/1/10 נתתי החלטה מקלה ביותר, לפנים משורת הדין, לפיה אם יפקיד המבקש תוך 14 יום סך של כעשירית מסכום התביעה בסך 1,200 ₪ יתקיים דיון בבקשתו.
עוד נקבע שם כי בהעדר הפקדה תידחה ההתנגדות.
ההחלטה נמסרה לב"כ המבקש בו ביום, אף כי הוא טוען כי נמסרה רק ביום 13/1/10. בכל מקרה ואף על פי כן, עד ליום 1/2/10 לא טרח המבקש להפקיד את הסכום או להגיש כל בקשה שהיא.
לפיכך, נדחתה בקשתו ביום 1/2/10.
החלטה זו נמסרה לב"כ המבקש ביום 8/2/10. ביום 21/2/10 הוגשה בקשה סתמית, ללא תצהיר להארכת מועד להפקדה, כאילו לא נדחתה כבר ההתנגדות בהעדר הפקדה. הבקשה נדחתה בו ביום, וההחלטה נמסרה לב"כ המבקש ביום 1/3/10.
ביום 24/3/10 הוגשה בקשה חוזרת, שכל שנטען בה הוא הנימוקים המשפטיים להארכת מועד. תצהיר המבקש לתמיכה בנימוקים לאי ביצוע ההחלטה, עליה ידע, לא הוגש.
ב"כ המשיב התנגדה לביטול, ושוב ניתנה למבקש זכות תגובה לתגובה, שמא ימצא לנכון להגיש הפעם בקשה ראוייה. המבקש לא הגיש תגובה לתגובה ואינו חייב לעשות כן.
לאחר שאני מסכמת את כל העובדות והבקשות שהגיש המבקש, אני קובעת כי החלטתי מיום 3/1/10 היתה לפנים משורת הדין, ולאחר שהמבקש לא ניצל את ההזדמנות לתקן את מחדליו בהפקדה צנועה, ולא הציג כל טעם למחדלו, נותרת בקשתו המקורית כשהיתה: בקשה כללית, סתמית ולא מפורטת, שאינה עומדת בדרישות הפסיקה מבקשת רשות להתגונן.
המבקש הודה באי תשלום חשבונות המשיבה, ועל כן חייב לפי ההסכם בפרעון התשלומים בגין המכשירים ובעמלת יציאה, ואין בפיו כל הגנה.
על כן אין טעם בביטול החלטתי מיום 1/2/10.
הסיכום הינו כי אני דוחה את הבקשה לביטול החלטתי מיום 1/2/10.
לפנים משורת הדין, ולאחר שברור כי מצבו הכלכלי של המבקש הוא בעייתי, ולאור התוצאה, איני עושה צו להוצאות הבקשות האחרונות.
ההליכים בתיק 02-52330-09-6 יחודשו.
ניתנה היום, ד' תמוז תש"ע, 16 יוני 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
